Tarieven en vergoedingen

Algemeen

Voor een consult heeft u geen verwijsbrief van uw (huis)arts nodig.
De kosten voor een consult/behandeling gaat niet ten koste van uw eigen bijdrage.

** Het 1e consult word u verzocht contant te betalen, de nota kunt u vervolgens zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.
** Indien u meer dan 24uur van tevoren uw afspraak afzegt wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Tarieven per 1 januari 2021

Eerste consult   € 75.00 ( ongeveer een uur )

Vervolgconsulten  € 50.00 ( ongeveer een half uur )

Dagbehandelingen Kleur-bioresonatietherapie € 50.00

Pakket EMB test € 225.--

 

Vergoedingen

Een consult/behandeling uitgevoerd door leden van de beroepsvereniging  NWP  tevens aangesloten bij het KAB, wordt door de meeste zorgverzekeraars grotendeels vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Steeds meer verzekeraars nemen "alternatieve" geneeswijzen in hun pakket op. Maar nog altijd is het een must uw polis erop na te slaan om wat wel..... en zo ja, hoeveel van uw declaratie wordt vergoedt. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen en nog eens zoveel verschillende polissen. Iedere polis heeft weer zijn eigen voorwaarden. Evt. kunt u de hieronder gegeven link raadplegen samen met uw polis.

Vergoedingen Verzekeraars

Een beroepsvereniging waarborgt de bekwaamheid en betrouwbaarheid van een zorgverlener binnen de Natuurlijke Gezondheidszorg.
Ze verlangt van de aangesloten leden een afgeronde natuurgeneeskundige beroepsopleiding op HBO niveau, tevens is Westerse medische basiskennis op HBO niveau vereist. Alle leden hebben een verplichting van na- en bijscholingen.

HBO registertherapeut

Tevens ben ik gecertificeerd en geregistreerd als HBO Registertherapeut bij de Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Deze registratie is een kwaliteitskeurmerk voor arts en therapeut in de Natuurlijke Gezondheidszorg.

Licentiecode RBCZ: 709030R  

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de beroepsuitoefening binnen de Natuurlijke Gezondheidszorg te waarborgen ben ik uiteraard ook geregistreerd bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) en Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).