Bachbloesems

De bachbloesemflowers kunnen ons helpen om emotioneel gezond te blijven leven, ze brengen emoties weer in evenwicht en is geschikt voor het hele gezin, voor jong en oud!
Bach bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn faalangst, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens.
Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven heeft.
Nu worden Bach bloesems gebruikt bij o.a. adhd, depressie, stress, hyperventilatie en nog veel meer!    

Hoe werkt een Bach bloesem?

Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.
Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld faalangst in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust. 

Bach bloesem : 100% veilig en geen bijwerkingen

Het Bach bloesem extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet overdoseren en werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.